Mi az, hogy "AF"-es alvázszám/motorszám?
Figyelt kérdés
Vettem egy motort és nem tudnak hozzá alkatrészt szerezni a boltban és szervizben, mert az "AF"es valamilyen szám miatt nem tudják beazonosítani. Hogy van ez? Mit tegyek?2012. jún. 12. 10:56
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyen motor van a kocsiban. Cserélve lett, nem az eredeti van benne.
2/4 anonim válasza:
ha például kirohadt a szám, vagy kiszedték belőle, így új számot kap, ami AF-es szokott lenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ahha értem. Köszi! Sejtettem, hogy valami ilyen van. És Te sem tudsz hozzá alkatrészt szerezni? Vagy hogy van ez?
2012. jún. 12. 11:27
4/4 anonim válasza:
Én nem azért nem tudok hozzá alkatrészt szerezni mert AF-es a motor száma, hanem mert rikább darab és az esetek 99%-ban nincs benne a számítógépben, külföldről kell hozzá cuccot rendelni, már ha megoldható, stb. Annyi, hogy meg kell tudnod egy ugyanilyen motor alváz és motorszámát, és akkor azzal mész érdeklődni, úgy tudnak alkatrészt adni/rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!