Miért törik el az ék a gyújtás felőli oldalon?
Figyelt kérdés
simson s50n -ről van szó2012. jún. 10. 17:22
1/2 anonim válasza:
Mert az ék csak arra szolgál, hogy megvezesse a lendkereket! Igazából az önzáró kúp tartja a helyén és az anya mi biztosítja! Ha már egyszer "leforgott a lendkerék, akkor nagy az esély arra, hogy sérült az önzáró kúp a főtengelyen vagy a lendkerék belsejében, esetleg mindkettőn! Ha ék nélkül egyszerűen csak feltolod a lendkereket a helyére, akkor is a helyén kell maradnia és csak lehúzóval lehet leszedni. Ha feltolod és elforog a főtengelyen, akkor kuka valamelyik, vagy mindkettő!
2/2 A kérdező kommentje:
Feltoltam és tenyérrel ráütöttem 2-őt nem tudtam szabad kézzel leszedni. Ez jó jel?,mert gondolom az anya is jól ráhúzza a kúpra.Én arra is gondoltam,hogy rossz minőségű éket kaptam.
2012. jún. 11. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!