1.6os benzines sokat eszik?
Figyelt kérdés
Mitsubishi carisma 1.6os benzines 2000es evjaratu kocsi mennyit ehet kb 100on ?2012. jún. 10. 16:10
2/8 A kérdező kommentje:
Uhh az nemkeves. Koszonom a valaszt
2012. jún. 10. 16:31
3/8 anonim válasza:
Elsö: HA ennyit fogyaszt neked, akkor nem tudsz vezetni, vagy valamit nagyon elrontottál a kocsin.
Nekem max. 6,7 liter országúton és 7,2 városban vagy autópályán, ugyanilyen idös, azonos tipus.
4/8 anonim válasza:
Inkább a kocsi súlyától függ.
Egy 1000-kg-os kiskocsi, nyílván nem annyit eszik, mint egy 1600-kg-os passat, ezen kívül befolyásolhatja a gumik szélessége is.
De szerintem, ha kb egy 1300-kg-os kocsit veszünk, számolhatsz nyugodtan 10 litert városban, ha nem papó stílusban vezetsz.
5/8 anonim válasza:
Akkor ezek sem tudnak vezetni:
6/8 anonim válasza:
sok mindentől függ:
pl kerék szélesség
mennyivel mész
hol mész
mennyire pakolod meg (súly)
meddig huzatod ki
klima
de egy szedán, átlagos mindenb,e klima nélkül, 8 ból megáll szerintem :D
7/8 anonim válasza:
8-9?? hát elképzelhető, de inkább 7-8 litert mondanék 100on. Azért nem egy ladáról beszélünk. Meg azért az injektortól is függ a fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!