Egy 50 ccm-es segédmotorral hány km tehető meg megállás nélkül?
Figyelt kérdés
Nem csak simson érdekel hanem másfajta váltós motor is.2012. jún. 7. 20:35
1/4 anonim válasza:
Én Simsonnal gond nélkül lementem 30 kilómétert, ebben volt városi is, plusz hegymenet.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha jól van karbantartva a gép akkor finoman használva annyit amennyit egy tank benzinnel megy :)
Mert egy jó gépnél esetleg túlmelegedés lehet a baja. De megfelelően kímélő használat mellett nem fog túlmelegedni se.
4/4 anonim válasza:
Ha normális állapotban van a motor, akkor addig mész vele, amíg ki nem fogy a benzin. Nekem 80as van, 73km volt a legtöbb megállás nélkül, de nem azért álltam meg mert nem bírta. A másik van egy srác, aki minden évben megszervezi a Budapest-Szeged offroad túrát 50es gépekkel, és az "50esekkel Magyarország határai mentén" nos ez elég bizonyíték arra, hogy egy jó állapotban lévő 50essel is elmész egyhuzamban több 100 kilométert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!