Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy s50 es simsonom ami...

Van egy s50 es simsonom ami működőképes és ezt érdemes felújítani vagy egy s51 est?

Figyelt kérdés
Mert ugye mindenki az s51 es el van elfoglalva miért jobb az mint az s50 es?

2012. jún. 6. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért hallasz többet az S51-ről, mert valamivel újabb (tehát az 51-esek még nincsenek annyira agyonhasználva), több van belőle, olcsóbb hozzá az alkatrész, illetve van belőle négysebességes és ott van a mindent vivő "endúró" változat. Egyébként ha S50-ed van, akkor sem kell elkeseredni, közlekedésre tökéletesen alkalmas. Arra viszont, hogy MZ-teleszkópos, feltört nyergű házi "krosszgépet" alkoss vagy fordulatszámmérőt, hőmérőt és ezer egyéb világító biszbaszt szerelj rá, nem az igazi, mert bizonyos típusspecifikus alkatrészeket nehezebb beszerezni hozzá, illetve nem lehet négysebességesre alakítani (pedig minden falusi Simson-guru tudja, hogy attól aztán sokkal gyorsabb lesz a motor).
2012. jún. 6. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó az 50es.

Újítsd fel, és király lesz.

2012. jún. 7. 09:04
 3/6 A kérdező kommentje:
a jobb tuningolhatósági lehetőségtől eltekintve a menet teljesítményben van valami eltérés?
2012. jún. 7. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én gyári S51-esemet legyorsulta egy gyári S50-es. 1-2-ben én voltam elöl, utána megelőzött, és végsebességre jobb volt.
2012. jún. 7. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
egyesben az s51 jobb, a többi sebességben már utoléri az 50es...
2012. jún. 7. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
na az jóó akkor köszönöm a válaszokat majd akor ha pénz is lesz hozá látok a fel ujjításhoz :)
2012. jún. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!