Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elvették a forgalmit és a...

Elvették a forgalmit és a rendszámot, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Vasárnap jöttem a haza és már majdnem meg is érkeztem, amikor megállított a rendőr, mert lejárt a műszaki vizsgám, amit én nem tudtam, mert szentül meg voltam győződve arról, hogy egy év múlva májusban fog lejárni, ezért teljes nyugalommal jártam-keltem az autóval. Megnézte, megbüntetett, elfogadtam, mert jogos volt és amikor beütötte a gépbe az adatokat, kiderült, hogy ki van vonva az autó a forgalomból 2011 óta. Hát mit ne mondjak, nagyon meglepődtem, mert pont emiatt volt tavaly balhé és biztosan tudtam, hogy forgalomba van helyezve az autó, csak nem voltak nálam a papírok, mert ki gondolná, hogy egy aktatáskányi papírt kell az autóról magamnál hordani. Mondtam neki, hogy ez félreértés, mondta, hogy ő nem tehet semmit és leszedte a rendszámokat valamint a forgalmit is. Nagyon megrökönyödtem, mert tudom, hogy igazam van és azóta kiderült, hogy az okmányiroda nem jelezte a rendőrségnek, hogy be lett fizetve a gépjármű/súlyadó és most én rohangálhatok a papírok után ami nem egyszerű, mert bkv-val nem könnyű kijutni Budakeszire Dunakesziről, valamint a munkábamenetelemhez is szükség van az autóra, mert így csak 40 perc, amúgy meg 2,5 óra...vállalom a felelősséget a műszaki lejárta miatt, de a másik dologgal mit tehetek? Nagyon bosszús vagyok, mert már másnap vittem volna vizsgáztatni az autót, mert így is rosszul érzem magam, hogy így elfelejtkeztem róla, de így csak áll a dolog, mert az okmányirodában nem találták a papírjaimat, meg az volt a válaszuk, hogy ez nem megy ilyen gyorsan. Bezzeg a rendőr nagyon gyorsan letudta szedni a rendszámot...
2012. jún. 6. 18:35
 1/3 audiofly ***** válasza:
Ne haragudj , hogy rákérdek de : miért vitted volna pont másnap műszakira ha azzal a tudattal voltál ,hogy még 1 évig érvényes a műszakid?
2012. jún. 6. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Kár a saját magad hergeléséért, azért is levette volna a rendőr a rendszámot, mert le volt járva a műszakid. A kivonás már csak hab a tortán...
2012. jún. 6. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Látom azért kissé szelidült a stílusod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__304..

2012. jún. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!