Motoros csizma vagy motoros cipő és térdprotektor? Vagy a csizmától elfér a térdprotektor? Van olyan protektor nadrág ami a térdem és lábszáram is védi?
Simán elfér a csizmától a térdprotektor.
Igen, van ilyen nadrág csak nem olcsó.
Őőőő...szerintem ilyen nadrág nincs. Legalábbis én még nem láttam.
Nálam az van, hogy van egy versenycsizmám ( alpinestars) aminek eleve a szára már "páncélozott". Na igen, nem gyaloglásra tervezték. Ebben bújuk bele a bőrcuccommal és a nadrágban a térdhajlatnál már van protektor, amit felülről a térdkoptató határol.
Motoros cipőről én még nem hallottam - ami nem jelenti azt, hogy nem létezik, de biztos érdekes élmény lehet vele karcolni az aszfaltot ( a csizmán is van koptató ). Csakúgy belegondolok ha ne adj isten elperecelsz akkor a cipő hogy véd meg. Szerintem sehogy.
Mondjuk szerintem itt a sípcsontos cucc az külsős rész és nem nadrág része:
"Térd és csipőprotektorokkal, - A protektorok (térd-csipő) Mesh hálószerű anyagra rögzítve, - Kényelmes, jól szellőzik, cross nadrág alá ideális, "
Ettől függetlenül ment a zöldkéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!