Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan vehetnék olcsón de uj...

Zoyalany kérdése:

Honnan vehetnék olcsón de uj női biciklit az olcso nekem azt jelenti max15ezer ft?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
azt nem tudom, de inkáb vegyél egy használt jó csepelt pl., ezek a tescos biciklik nem nyerőek...
2012. jún. 5. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Újat 15-ért? Tescoban. De ha rám hallgatsz, nem veszel onnan!

15-ért már vállalható használtat lehet nézni. Inkább abban bíznék. Az ilyen olcsó új bicajok nem hiába olcsóak. Valamin spórolni kellett... ők egészen konkrétan mindenen spóroltak. Ismerősöm nem hallgatott rám, vett egy ilyen csoda-masinát a Corába. Az első (!) útján kiesett a bal pedálja. Teljesen megette a menetet. Mivel nem akart új hajtókart, belehegesztették a pedált. 2 nappal később már a másikat is oda kellett hegeszteni.

Nem szaporítom tovább a szót: NE vegyél ennyiért új bicajt!

2012. jún. 5. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem inkább használtat vegyél. Ennek a duplájáért sem kapsz olyat, ami megfelelő minőségű lenne. Így gyors keresés után ez a legolcsóbb, amivel meg mernék próbálkozni:

[link]

2012. jún. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!