Autó vagy motor?
Melyik a jobb? Melyikkel ér többet az ember?
Nekem autóm van, de amúgy nem tudom, hogy egy motor ér-e annyit. Lehet az én szívem az autó felé húz, ezért is van az. Viszont elgondolkodtató, hogy egy motor sem rossz, meg biztos hogy pl egy 125ccm-s sokkal kevesebbet fogyaszt, mint egy 1.4-es autó.
Szóval az álláspontokra vagyok kíváncsi, hogy ti mit gondoltok, melyik a jobb? Hasznosabb? Költségkímélőbb? Hatékonyabb? Stb....
Motor használati értéke nulla. Annyit fogyaszt mint egy autó, szervízelése és költségei sem éppen kevesek. ( Most fogok gumi garnitúrát cseréli, cirka 60-80e Ft ).
Ázol, fázol rajta ha borongós az idő. Az overál büdös és meleg ( ha állsz és szagolgatod :D ).
Össze lehet hasonlítani egy kocsival? Lehet, de nem sok értelme.
Elcserélném e egy autóra? Fel sem merül bennem a gondolat!
Felmerült bennem, hogy melyik ér többet amikor vettem a motort? Egészen más dolgok motiváltak - semmiféle racionalitás nem vezérelt, csak az érzéseim.
A motor hobbi, passzió, életérzés. Ezeket dolgokat pont nem lehet mérni és összehasonlítani!
Ha van eszed,akkor egy motort használsz egy évben 2 hónapig,amíg jóidő van.
Viszont egy olyan motor,ami már megy is valamennyire,simán beszlopálja a 4-6 litert...
Világos. Csak a Te véleményed nem "a motorokról" hanem a költséges hobbi/luxus motorokról szólt. A kérdés pedig nem csak arra irányult. Így az a véleményed hogy "A motor hobbi, passzió, életérzés." már nem állja meg a helyét.
Amúgy részben egy véleményen vagyunk, ami a nagymotor kategóriát érinti. Kismotorok már lehetnek hasznosak, költségkímélőek, hatékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!