Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tik melyik kocsit vennétek...

Tik melyik kocsit vennétek ezek közül?

Figyelt kérdés
BMW-X5,AUDI Q5,BMW-X6,AUDI Q7,VW SCIROCCO.
2012. máj. 31. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tik máááá, poraszt vagyéééé?

X5 35d, Q7 4.2TDI vagy 3.0TDI, Scirocco nem tudom, hogy jött ezek a SUV közé, de az is jó kis kocsi 2 személynek, főleg, ha chippeled, és átalakítod, hogy 330Le-s legyen, lerázza a gatyát a csajokról:D

2012. máj. 31. 17:06
 12/16 A kérdező kommentje:
x5 vagy a q7 kozott gondolkozom inkább...szerintetek? mennyit fogyasztnak ezek?
2012. jún. 2. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindkettő és centiliterre ugyanannyit esznek!

Városban 13-14 liter, országúton finoman 11 körül, autópályán én 200-al járok és akkor 17 környékén a nagy légellenállás miatt.Ezek az adatok a Q7 3.0 TDI-re és X5 35d-re vonatkoznak és csak az én tapasztalatom, de én nagyon sportos vezető vagyok, sietős a tempóm:)

A kettő közül az alapján döntenék, hogy mekkora helyre van szükséged, mivel mindkét autó egyformán megbízható, jó és szép! Ha kell a nagy csomagtartó, akkor Q7, nem lényeg akkor X5!

Milyen évjáratot és milyen motorral vennéd?Kp vagy hitel?

2012. jún. 2. 18:02
 14/16 A kérdező kommentje:
kp-ban,max 3.0-diesel...jah és nem fontos a nagy csomagtarto,ugyhogy szerintem x5 lessz...x6-ot szerettem volna,de kiderult hogy 4 személyes... :C
2012. jún. 3. 10:41
 15/16 A kérdező kommentje:
JAH és 2008-tol johet
2012. jún. 3. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát akkor túl sok kérdésem nincsen. Ülj be egy haveroddal meg egy szerelővel a kocsiba aztán menjél ki németországba és hozz be egyet! Még a minden macerával is jobb kocsid lesz, mint ami Magyarországon bárhol is kapnál. Ha kell segítség írj egy privátot!

Igen én írtam, hogy az X6 4 személyes, szóval tudom:)

utolsó voltam.

2012. jún. 3. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!