Tik melyik kocsit vennétek ezek közül?
Tik máááá, poraszt vagyéééé?
X5 35d, Q7 4.2TDI vagy 3.0TDI, Scirocco nem tudom, hogy jött ezek a SUV közé, de az is jó kis kocsi 2 személynek, főleg, ha chippeled, és átalakítod, hogy 330Le-s legyen, lerázza a gatyát a csajokról:D
Nekem volt mindkettő és centiliterre ugyanannyit esznek!
Városban 13-14 liter, országúton finoman 11 körül, autópályán én 200-al járok és akkor 17 környékén a nagy légellenállás miatt.Ezek az adatok a Q7 3.0 TDI-re és X5 35d-re vonatkoznak és csak az én tapasztalatom, de én nagyon sportos vezető vagyok, sietős a tempóm:)
A kettő közül az alapján döntenék, hogy mekkora helyre van szükséged, mivel mindkét autó egyformán megbízható, jó és szép! Ha kell a nagy csomagtartó, akkor Q7, nem lényeg akkor X5!
Milyen évjáratot és milyen motorral vennéd?Kp vagy hitel?
Hát akkor túl sok kérdésem nincsen. Ülj be egy haveroddal meg egy szerelővel a kocsiba aztán menjél ki németországba és hozz be egyet! Még a minden macerával is jobb kocsid lesz, mint ami Magyarországon bárhol is kapnál. Ha kell segítség írj egy privátot!
Igen én írtam, hogy az X6 4 személyes, szóval tudom:)
utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!