A régebbi típusú Ikarus buszok jobb elején mi az, ami folyni szokott?
Már sokszor láttam BKV buszoknál, hogy az első ajtó előtt közvetlenül a busz jobb elején valami folyik. Van, hogy csak csöpög, de pl ma reggel sugárban folyt valami folyadék.
Ez mi lehetett és mi célt szolgál?
És akkor a végállomásokon mindig utánatöltenek slagból csapvizet, aztán menet közben meg had folyjon?!
Én nem mernék így járni vele, félnék hogy besül a motor.
Szerintem azért Pécsen még mindig jobb talán a helyzet. Pesten utaztam olyan Ikarusokkal, aminek a motorja pörgött ezerrel, csörgött-zörgött, olyan zaj volt benne hogy csak na, és így sem tudott 30-nál gyorsabban menni. Biciklivel simán leelőztem volna. Meg koszosak, mocskosak, összefirkáltak a BKV-buszok.
Mikor Pestről jövök haza Pécsre, nagyon szembeötlő a különbség.
Meg emlékszem, jó 7-8 éve, mikor Pécsen eladták a legrégebbi Ikarusokat, a BKV vette meg őket. Emlékszem hogy meglepődtem, mikor Budán a Bocskai úton láttam őket a forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!