Jobbkormányos autó magyar rendszámmal?
Figyelt kérdés
Üdv!
Tegnap óta aházunktól nem messze áll egy Merci, ami jobbkormányos, de magyar rendszáma van, sőt, azelőtt akkor is láttam amikor még angol volt.
Szóval ez minden esetben megengedett a magyar törvények szerint, vagy kirívó eset, indok kell hozzá? Mert így akkor be tudnék hozatni egy gépet Angliából féláron.
2012. máj. 28. 18:51
11/11 anonim 

válasza:

Nem olyan balesetveszélyes!Főúton nincs olyan sok kamion,buszok azért hajtanak,mint őrültek-legfőképpen ezek lennének veszélyesek,de ez ritka,autópályán visszapillantóból kilátsz!Én dolgoztam Angliában,most haza jöttem most magyar rendszámos,de még nem volt gondom,ez így van már 3 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!