Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne egy komplett...

Mennyibe kerülne egy komplett motorgenerál egy 1991-es BMW 320I -hez?

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Konkrét példát írok. Nekem egy 1987-es E30 320i-m van. Amikor megvettem, füstölt mint a fene, ette az olajat, beköpte a gyertyákat, szóval totál kivolt a motorja. A komplett generál nekem 2005-ben 400 ezer forintomba került, de ez jóval több volt, mint generál. Magába foglalta a következőket:

blokk fúrás és perselyezés (most 2700 ccm-es), új dugósor, gyűrűkkel szelepekkel, 325i szelepfedele, szívókalácsa, váltója, kardánja és kisházas diffije került rá, grátiszként csináltak még egy kormányszervót is és számos apró karosszéria hibát vagy hiányzó, vagy hibás cuccot kicseréltek, pl. komplett fényszórót, törött műszerfalborítást. Persze jórészt bontott alkatrészből, de jó alkatrészekből. És garanciát vállaltak a javításra, azaz bármi történt volna, visszavihettem volna és ingyen megcsinálják. De nem történt, ma is, 8 év használat után hibátlan a motorja, azóta szerelő abba nem nyúlt. Szóval maximálisan megérte. Ja, ezt a munkát a Soltvadkert Racing Team csinálta.

2012. máj. 28. 14:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. máj. 28. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!