Milyen használt kocsit vegyek 500. 000 Forintból?
Figyelt kérdés
Családi autóra gondoltam, mivel van két "kisfiam" (20,22 évesek). :) 1200-1600 köbcentisre gondoltam. Ötletek??2012. máj. 24. 22:00
1/8 anonim válasza:
Ebből max valami régi ócskavasat tudsz venni, ami családi autónak egyáltalán nem megfelelő. Inkább valami biztonságosabbat, gyűjtögess még, halaszd későbbre az autóvásárlást!
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Vegyél egy 96-98-közötti Meganet, 1,6 90 lóval. Vannak extrák is, jól megy, 7-ből eljársz vele. Nagy, kényelmes. Alkatrész rengeteg van bontott, de ha nem egy széthullottat veszel, nem sok minden kell hozzá. Nekem 2 éve van meg, imádom(ez a 10. autóm, előtte sokkal jobbak és újabbak is voltak, de azok után is nagyon jó), a világ végére is elindulnék vele.
5/8 anonim válasza:
Én max 350-ig vennék kocsit, ha ennyi pénzed van rá. A többit félretenném átírásra, javításokra, adóra, kgfb-re, gumicserére.
Pl: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat :)
Én egy G-s astrát néztem ki, 1998-as, most műszakíztatot, átírással mindennel kompletten 650-ért. ( 2 ajtós, benzines 1.6-os, autókereskedésből, 5 személyes, törés, és rohadásmentes)
2012. máj. 26. 16:44
7/8 anonim válasza:
Ezek amiket felsoroltál majd kiderül szakavatott szemrevételezésnél. Sose higgy a szövegnek amit kiírnak. Szerintem sok a 650 egy 98-as kocsiért, de te tudod. Astra rohad előbb utóbb, ez tény.
8/8 anonim válasza:
Ha autókereskedésben van, törésmentes nem lehet. Csak magánszemélytől vegyél autót szerintem. Jobban jársz, mert a kereskedők csak átvernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!