Nem szeretem a kocsikat, vagyis nem rajongok ennyire megszállottan, h értsek is hozzájuk. Ha látok egy szép autót pl. lexust, azt megnézem (de csak ha le van mosva), de ilyen bmw/audi/Merci menőzős csávókat utálom, nekem ne menőzzön senki kocsival, mert akkor már tudom, h csak egy sekélyes pasival van dolgom, aki még mindig azt hiszi, hogy a csajokat érdekli a pénzt meg a kocsi stb.
2012. máj. 24. 18:35
13/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, túl kocka alakú az eleje. Nekem a régi bogár a favoritom.
2012. máj. 24. 18:39
14/22 anonim válasza:
ez egy ócska széthajtott béjemvé, ráadásul nem az autóddal kéne felvágnod...
Én is szoktam vadul vezetni a kis Fabiam, de határokon belül, viszont egy ilyen nagyképű béjemvééss kivagyokmivagyok ma úgy kivágott elém, ha én is őrült módjára hajtok, akkor tuti találkozott volna a két autó, amúgy ledudáltam mi a f@szt képzel....
2012. máj. 24. 18:44
15/22 anonim válasza:
Most komolyan 31 évesen ennyi eszed van???
2012. máj. 24. 18:47
16/22 anonim válasza:
egyébként nekem pl nem kéne béjemvééé ha lesz sok pénzem(mivel most csak tanuló vagyok) akkor egy Octáviát fogok venni, szerintem az ezerszer jobb autó mint egy kihajtott béééjemmvvéé...
2012. máj. 24. 18:55
17/22 anonim válasza:
Ugyanmár... Egy tipikus felvágós, idióta gyerekek széthajtott BMW-jével ami nem mellesleg 10+ éves, mit akarsz csajozni? Ha 31 éves korodra nem találtad meg az igazit, akkor ezek után se fogod ezzel az autóval, inkább tanulj, és művelődj, hogy valami megfogja a nőket benned és az ilyen kinek nagyobb a ...-ja játékokat hagyd a 14 évesekre.
27/F
2012. máj. 24. 19:20
18/22 anonim válasza:
16 éves autóval már a középiskolában sem lehet csajozni, nemhogy 30+ évesen...
2012. máj. 24. 19:25
19/22 anonim válasza:
Miért hiszi itt mindenki, hogy egy e36 16 évesen szétesik ??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!