Normális dolog az ha valakit úgy visznek nagyvárosi forgalomba, kresz vizsga után, hogy nem volt rutinpályán történő gyakorlás? Kinek mi a véleménye erről?
Van benne valami, de ameddig nincs meg a rutinod, csak kapkodni fogsz vezetés közben, ha még az alapvető dolgokban sincs tapasztalatod mint a kuplung.
Én pl találkoztam olyan tanulóval a lámpánál, aki előttem állt, (legalább 1 éve) zöldnél kb, 5X fullasztotta le a kocsit. én direkt nem dudáltam rá, mert gondoltam, akkor sokkal rosszabb a tanulónak. Azon a zöld jelzésen egyedül ő ment át, pedig csak ketten álltunk ott.(de azt hozzá teszem hogy éppen jó paszban voltam) Persze nem mindenki ennyire türelmes, ahogyan én sem, minden esetben.
Igen jól látod.
Ha nem vagy (felkészült) akkor csak stresszelsz, kapkodsz, ami a balesetveszélyes is lehet.
Ha már az alapdolgokat már megtanította volna neked, ezekkel nem kellene foglalkoznod, (mert menne rutinból) csak a forgalmi dolgokkal, mint gyalogosok, táblák, jelek.
Úgy már könnyebb dolgod lenne vezetés közben, ha nem az alapokkal kellene szaroznod, mikor annyi információval kellene foglalkoznod, és cselekménysorokat végrehajtani.
De értékelem az őszinteségedet.
Nálunk ez bevett szokás. Az én első órámon is, megjött a tanító, kiszállt a kocsiból, majd be az anyósülésre, én meg pislogtam rá, mint a kiszántott egér :,D
De jobb így nekem, ha rutinra mentünk volna, rosszabbul vezetnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!