Nekem nem jön be az oldal de Daewoo-t nem vennék.
Látom itt SX verzióról van szó ami annyit jelenthet, hogy igényesebb belső és néhány extra tartozéka az autónak az alapfelszereltséghez képest.
Amikor Daewoo-t vezettem volt egy olyan érzésem mintha egy könnyű, vékony és kevés anyagból összerakott (majdnem) játék autóban ülnék.
A fő biztonsági dolgokkal el van látva, (abs, 2légzság) az jó, klíma is van, a sok elektromos cuccal 330.000-ért.
De ha keveset akarsz tankolni, lehet nem a legjobb választás, mert 11-12 litert alapból legurít városban szerintem.
És azt sem írja, hogy magyar kocsiról van-e szó, ahogyan azt sem, hogy leinformálható-e.
"Korának megfelelő állapotban! Az elírás és az eladás jogát fent tartjuk!"
(ha egy ilyen mondatot látok, már nézem a következő hirdetést)
Egyébként azt úgy fejbe rúgnám, aki a hirdetésbe ilyeneket ír, hogy "pótkerék", meg "színezett üveg".
Ez minden kocsi alap felszerelése, nem pedig extra. De gondolom inkább az a cél, hogy többnek látszódjon a szöveg, azért is nem azt írják, hogy 2 légzsák, hanem ki írják annyiszor, amennyi van benne, hogy vezetőoldali légzsák utasoldali légzsák. ( egyértelmű, ha 2 van benne, az nem térd légzsák)
Na erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!