DT50 vagy RX50?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemsokára meglesz az "M"-es jogsim, 50cm3-motorra.125-öst 50 es papírokkal nem vehetek.De szeretnék jól választani, és mivel annyira nemvagyok bennt még a dolgokban, ezért kérdem hogy inkább DT50-est vegyek vagy RX50-es, melyiket, és miért?Vagy esetleg valami más 50-100 as motor, ami ezekhez hasonló..?
A válaszokat előre is köszönöm! :D
2012. máj. 21. 17:16
1/3 anonim válasza:
Dt 50 szerintem. Megbízhatóbb. Egyébként DT-ből van gyárilag 80 ccm-es is. Az ugye még erősebb és talán a rendőr sem veszi észre.
2/3 anonim válasza:
Teljesen mind1 melyiket veszed mert ugyan az a 2 motor, főleg az új minarelli am6osak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.Én is a DT-re szavazok, mert olvasgattam, és láttam hogy ha olyan RX-et fogok ki, akkor azzal alég szarul járhatok, az újabb, jobban felszereltek meg nagyon drágák..:D
2012. máj. 22. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!