Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Középkategóriás autók közül...

Középkategóriás autók közül az opelen kívül még milyen márkák vannak, amik megbízhatóak, olcsó a fenntartásuk és az alkatrészek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 21. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Hát...a Japán kocsikhoz nemtúl olcsóak az alkatrészek,viszont a szerelők pont a Japán kocsik miatt mennek csődbe:-)
2012. máj. 21. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

"megbízhatóak, olcsó a fenntartásuk"

Mindenki ilyen autót keres - de elárulom: hiába vesz valaki örökéletűnek hitt Opel Astrát akár mondjuk az elviekben elpusztíthatatlan 1.7 Isuzu motorral, ha a legtrutymóbb olajat rakja bele (azt sem cseréli), belehajtassz az összes kátyúba, pörgeted a motort tiltásig, satöbbi.

Ez az egész "megbízhatóság" dolog 90%-ban egy nagy humbug, amit a rajongók, a márka PR-osai és az elégedetlen vásárlók tartanak életben, akár autókról, akár műszaki cikkekről, akármi másról van szó. A maradék 10% meg a tények és tényleges műszaki adatok.

2012. máj. 21. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Franciát és olaszt ne vegyél! Vegyél inkább Mazdát, Mitsubishit, Toyotát vagy Fordot
2012. máj. 21. 17:44
 4/7 anonim válasza:
Nekem egy 12 éves Volkswagenem van, használtan vettem két éve. Eddig a gumicserén kívül csak 30.000 forintot költöttem rá. Ennyiért készült a sztárfotó. Ha legközelebb autót veszek (mondjuk 12 év múlva), az is német lesz, csak ajánlani tudom.
2012. máj. 22. 15:57
 5/7 L.Thomas ***** válasza:
59%

Szia nekem 17 éves Seat Cordobám van 1.4 B soha sehol nem hagyott ott !!!!

Egyébként eladó.. :)

2012. máj. 22. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én Opelen kívül a Mercit ajánlanám annak is az új E osztályát, most egyébként Opelem van egy Vectra C GTS, de ennek is olcsó a fenntartása.
2012. máj. 24. 10:18
 7/7 Skynet2042 válasza:
mindenképpen használtat vegyél akármeiknél is döntesz
2012. máj. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!