Miért képtelenek lendületből előzni?
A lendületből előzéshez érzék kell, és már jó előre kell figyelni. Ez sokaknak nem megy, mert nem látnak, mert elképzelésük sincs hogy az kevésbé megterhelő az autónak vagy nem érdekli őket.
Amíg nem én tankolom az autójukat és nem jönnek belém, addig nem nagyon zavar.
Én például szeretek gyorsulni ezért lassulok le, és oké, hogy lendület, de elég erős az autóm ahhoz, hogy kinézzek gáz és suhanjak el...
De követési távolságot mindig tartok!!! Láttam már pár csúnyaságot németeknél a követési távolság hiánya miatt..
Én inkább azt nem szeretem,amikor pl van 1 kamion és már vonatozik mögötte 5-6 autó.Amikor jön 1 nagy fekete prémium autó lendületből és előzi az egész kocsisort.Ez akkor veszélyes,ha a kocsisorban van 1-2 tapasztalatlan sofőr is,aki szintén kielőz.Ezek nagyon balesetveszélyesek.És tényleg nem tartanak követési távolságot,mert a nagy fekete autónak be kell férnie bármely 2 autó közé,ha véletlen jönnek szembe is.
Egyébként olyannal is találkoztam,hogy megy a kamion és lendületből előz,de úgy,hogy a kamion 80-al megy,ő meg 90-nel,fél percig tart,mire leelőzi.Szintén veszélyes...
Én általában nyomom neki,ami a csövön kifér olyankor,hogy minél előbb a saját sávomban legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!