Autóval mész 5. -be 80-90-es tempóban előzni szeretnél visszakapcsolod 4. -be vagy nem? és miért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 13:21
1/15 anonim válasza:
Vissza mert nem annyira bika a kocsink, hogy így megtudjam előzni. Max akkor nem rakom vissza, ha jóval lassabban megy nálam és teljesen belátható az út, nem jön szemben semmi és kikerülöm az addigi tempóban.
2/15 anonim válasza:
Csak ha az érdi emelkedőn történik a dolog.:-)
3/15 anonim válasza:
nem teszem vissza, mert az autó 1055 kiló és ehhez társul 145 ló, jobban megindul 5-ben, mint más autó 4-ben
5/15 anonim válasza:
Jaj, ez annyi mindentől függ, de a válasz mégis egyszerű. Ha biztonságosnak találod az V. sebességben történő előzést, akkor előzz úgy. Ha az a cél, hogy minél gyorsabban elvégezd az előzést, akkor válts vissza akár két fokozatot is.
6/15 anonim válasza:
Attól függ milyen hosszú a belátható útszakasz, mennyivel lassabban megy az előttem haladó autó, van-e köztünk akkora távolság és idő az előzésre, hogy 5.-ben tudjak lendületet venni.
7/15 kiflitolvaj válasza:
Ha nagyon gyorsan kell befejeznem az elozest, akkor 80-nal meg akar 2-be is visszavaltok, 90-nel csak 3-ba. Kettesben kb. 100-ig vagyok jo. Japan kocsi, magas fordulaton jon az igazi ero:) Persze, ha minden sima, akkor nem valtok vissza egyaltalan, 90-el mar 6-osban szoktam menni.
8/15 anonim válasza:
Én vissza szoktam rakni 4.-be. De volt már olyan is hogy 75 körül visszadobtam 3-ba. Amúgy japán, benzines (szereti a fordulatot)
9/15 anonim válasza:
Nem. Nem erőből kell előzni, hanem lendületből. Csak erre a sofőrök 90%-a képtelen.
10/15 anonim válasza:
Dízel autóval járok, így nem kell visszaraknom. Jobban gyorsul 80 felett 5-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!