Én nem tudom hogyan kell a simson rodogóra digitális km órát fölszerelni mert a küllöre kellene rakni azt a kis érzékelőt csak hogyan rögzitem?
Milyen érzékelőt akarsz te a küllőre rakni?
Elhiszem hogy médincsájna az óra és nincs hozzá leírás, de azért józan paraszti ésszel annyira rá kéne jönni hogy az érzékelőt nem a kerékre kell rakni. Az érzékelő az elsővillára/teleszkópra kerül. A küllőre meg a jeladó kerül. Ami egy mágnes.
Mivel ezeket bicajra tervezik a gyári felfogatásuk lehet nem megfelelő motorra. De ez esetben meg ott a szigetelőszalag.
Kis kézügyességgel még szépen is meg lehet csinálni, amellett hogy tartósabb mint a gyári felfogatással lenne egy bicajon.
És arra figyelj hogy az érzékelő és a jeladó minnél közelebb legyenek egymáshoz. Valamint ha vezetékes akkor a vezetéket úgy tedd fel hogy ha a kormányt ütközésig forgatod mindkét irányba akkor se feszüljön.
Ha vezeték nélküli akkor meg csak arra figyelj hogy a jeladóba és az órába is kell elem!
a saját órája szar mert állandóan szét megy afogaskerék
2 havonta kell bele új
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!