Melyik legyen FORD MONDEO 2.5T Titanium-S vagy SEAT EXEO 2. 0 TSI? Esetleg még tudnátok mondani még ilyen jellegű autókat?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm2012. máj. 18. 18:00
1/4 anonim válasza:
Volvo S60, BMW 3...
A kettő közül inkább a Mondeo szerintem.
2/4 anonim válasza:
ültem mondeoban és nagyon vacak városban autópályán lehet jobb de városban pattogott össze vissza mintha valami teherautó lenne 2-be nem lehetett vele kanyarodni.
Exeo az a régi A4-es audi szóval biztos jó.
de ott az Insignia és nemsokára jön a chevy malibu ami sokkal szebb mint az Insignia és valószinü olcsóbb is lesz én előbb azt megvárnám mert szerintem az lesz a legjobb.
3/4 anonim válasza:
Opel Vectra C GTS sportos megjelenésű autó,jól felszereltek többségében bőr sport ülés is van, jól vezethető persze függ a motortól is 2.0 fölötti benzines, ha benzinesben gondolkozik azok már elég jól mennek és viszonylag alacsony a fogyasztás is amellett nem sok van ebből a konkrét típusból
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A 2. válaszolónak mondanám, hogy már meglehet vásárolni a chevy malibut 6700000 forintos alapáron tehát drágább, mint az Opel Insignia.
2012. máj. 20. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!