Szeretnék egy Chevrolet Lacetti-t vásárolni 1,6 literes benzinmotorral. Szerintetek milyen autó?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 09:55
1/11 anonim válasza:
Le fognak beszélni róla, és Focusokat meg Golfokat fognak ajánlani. Ne foglalkozz vele, ha tetszik meg jó állapotú, akkor vedd meg nyugodtan, és használd egészséggel.
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, sokat fogyasztanak a Daewoo-Chevik. Egyébként szerintem jó az ár/érték aránya.
3/11 A kérdező kommentje:
Olvastam teszteket amikben azt írták, hogy a váltója és az úttartása nogyon rossz ez mennyire igaz?
2012. máj. 15. 10:23
4/11 anonim válasza:
A lacetti egy nagyon instabil autó. Összességében kényelmetlen, hangos nem utolsó sorban ronda.
Előnye, hogy olcsó és strapabíró.
Próbálj ki egyet és tapasztalni fogod amit írtam.
Minden autóvásárlós kérdésre az Astra és Golf érkezik válasznak... Nem véletlenül. Nekem egy 4-es Golf volt az első saját autóm, a mai napig visszasírom!
5/11 anonim válasza:
A váltója pedig valóban lötyög és akadozik mint egy kispolszkiban!!
6/11 anonim válasza:
Nagyon fapados és unalmas autók. Csúnyák és jellegtelenek. Kopogósak belül a szar műanyagok és nem is mennek jól egyáltalán.
7/11 anonim válasza:
Az átlag embernek jellegtelen autóra van szüksége, mert ezeket lehet olcsón megvenni, és olcsón üzemeltetni problémamentesen.
Az agyonsztárolt Golfok, Focusok régen le vannak hajtva azonos kornál, és még mindig horribilis pénzeket kérnek értük.
8/11 anonim válasza:
"Az agyonsztárolt Golfok, Focusok régen le vannak hajtva azonos kornál, és még mindig horribilis pénzeket kérnek értük."
Hajtsad csak a Suzukidat öreg!
9/11 anonim válasza:
Már megint a Suzukival jössz?:)
10/11 anonim válasza:
Legalább úgy mondod, mintha ebben a hozzászólásban nem mindenki által elfogadott igazságot mondtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!