Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyezik a két méret?

Egyezik a két méret?

Figyelt kérdés

Opel astra classic II gyári alufelni méretei (R15) meg egyezik a renault scenic 1999es méreteivel? Vagyis opelről le scenicre fel minden féle probléma és költség nélkül?

Illetve a kb 5mm profilmélység nyári gumin mennyire jó?

2012. máj. 14. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

5mm er az európai minimum kötelező profilmélység közúton.

A renault gyári felni méreteit nem tudom.

De azt tudom hogy úgy jártam már hogy a felfogatás eggyezett de a felni annyira benyúlt(beljebb ért) hogy nem bírt elfordulni a kerék a lengéscsillapítótól pedig ugyanolyan széles volt mindkét felni. Ezt hívják -ET szám problémának. Szóval erre is ügyelj ha idegen felnit akarsz rátenni.

2012. máj. 14. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:

1,6 mm-nek kell lennie a nyári guminak minimum , az 5mm az még 50% mivel az új 8 :D, még minimum 30000km mehetsz vel de inkább többet :D

ha a középfurat, az osztókör, a felnivastagsága, mérete

gumi széelssége magassága megegyezik akkor ok

oplere ezek méretek jók kilométeróra csalás nélkül

[link]

scenicre 185/65 r15 az eredeti méret

astra g =classic II viszont anet 14méretre irja gyárit

ha 2 egyforma sort találsz a táblázatokban akkor az a méret jó :D

2012. máj. 14. 20:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Nos az opelnak a középagy mérete 56,x mm a scenic meg 60,x mm! Tehát nem jó! Bár halottam valami esztergajós megoldásról is! Vagy még abba bízok hogy az opelon volt központosító gyűrű és maga a felni közepe nagyobb!

A felni egy bizonyos Threeface Tuning TF 16 márkájú és 15 colos! A név alapján hol tudom a neten esetleg meg keresni a középagy méretét?

2012. máj. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!