Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora volt a legnagyobb...

Mekkora volt a legnagyobb sebesség amivel közúton mentél autóval vagy motorral, vagy esetleg utasként?

Figyelt kérdés

Csak annyit kérek,hogy aki azzal jön "Én mindig a megengedett sebességgel megyek" az inkább ne írjon.

Azt is írhatjátok,hogy milyen körülmények között milyen autóval vagy motorral történt.

2012. máj. 12. 11:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
210, Audi A6-al, sofőrként. Tovább nem mertem nyomni. Éjjel volt autópályán. Lakotton a korlátozásokat betartom, mert azok nem véletlenül vannak kint. Autópályán 160-170-el szoktam menni, főutakon 90-120, állapottól, forgalomtól függően. Az asszony kocsijába (Chrysler PT Cruiser) a 150-et raktam egyszer bele, de azt csak ő használja, városban. :-)
2012. máj. 13. 18:06
 22/22 anonim ***** válasza:
Trabant 601-el 162kmh-val nitró is volt benne... azaz hátszél és lejtő combó
2012. máj. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!