Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piaggio Skipper 150 4T Vélemén...

Piaggio Skipper 150 4T Vélemények?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni ,erről a motorról ,akinek van megvan-e vele elégedve és ,hogy van-e olyan nagy mint egy Gilera Runner vagy Malaguti F18 vagy Yamaha Cygnus.

2012. máj. 10. 21:45
 1/2 anonim válasza:

Igaz,nincs meg olyan régóta,de nekem bevált.Jó kis gép,erős,nyomatékos.

A mérete 150-hez képest szerintem nem olyan nagy.Nagytestű,de nem sok különbség van pl egy runner között.Inkább a hangja az ami árulkodóbb:)

Én is 50-esként használom:)

2012. júl. 21. 22:47
 2/2 spliffmuffin válasza:

Én is egy ilyet hajtok lassan 2 hónapja. Azóta beleraktam több mint 2000 kilométert, és leírnék pár tapasztalatot.

A csúcssebesség lejtőn lefelé valamiért csak 110 km/h volt, sík úton olyan 95-100 körül muzsikál, de ezt a sebességet gyorsan eléri. A fogyasztás terén kicsit gyengébb szerintem, mert nekem egy telitank amit elvileg 7 literrel számolok, csak 200-250 km-re elég. Persze ez függ a vezetési stílustól és sok egyéb mástól. Shell drágábbik benzinét kapja, amivel elvileg kevesebbet kellene ennie. Ja és most esett át egy olajcserén full szintetikus olajjal. Kérlek titeket, osszátok meg ti is a tapasztalatokat.

2013. júl. 26. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!