Piaggio Skipper 150 4T Vélemények?
Igaz,nincs meg olyan régóta,de nekem bevált.Jó kis gép,erős,nyomatékos.
A mérete 150-hez képest szerintem nem olyan nagy.Nagytestű,de nem sok különbség van pl egy runner között.Inkább a hangja az ami árulkodóbb:)
Én is 50-esként használom:)
Én is egy ilyet hajtok lassan 2 hónapja. Azóta beleraktam több mint 2000 kilométert, és leírnék pár tapasztalatot.
A csúcssebesség lejtőn lefelé valamiért csak 110 km/h volt, sík úton olyan 95-100 körül muzsikál, de ezt a sebességet gyorsan eléri. A fogyasztás terén kicsit gyengébb szerintem, mert nekem egy telitank amit elvileg 7 literrel számolok, csak 200-250 km-re elég. Persze ez függ a vezetési stílustól és sok egyéb mástól. Shell drágábbik benzinét kapja, amivel elvileg kevesebbet kellene ennie. Ja és most esett át egy olajcserén full szintetikus olajjal. Kérlek titeket, osszátok meg ti is a tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!