Olaj vélemények érdekelnének? Castrol Magnatec vagy ENEOS ami még szóba jönne.
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne melyik lenne a jobb? egyébként 2002 swiftbe kellene 10w40-es. Elég jókat hallani erről az ENEOS japán olajról. Megfontolandó lenne?2012. máj. 10. 21:27
1/9 anonim válasza:
Magnatecet használok ezer éve, az ENEOS-ról még nem nagyon hallottam, ha gondolod kipróbálhatod, de a Castrol bevált.
2/9 A kérdező kommentje:
okés, valaki aki esetleg használta az ENEOS-t? egyébként japán olaj ott elég nagy multja van, jónak tűnik.
2012. máj. 10. 21:38
4/9 anonim válasza:
Hm, valóban, a JX-Nippon gyártja. Sustinát már használtam kérésre, arról jókat mondott a delikvens. Az ára mindenesetre nem gyanúsan olcsó, sok baj nem lehet vele.
5/9 anonim válasza:
Mi most Liqui Moly-t használunk BMW-be is meg a Suzyba is:)
6/9 anonim válasza:
Az Eneos egy hulladék... Az én autóm szó szerint zabálta.
Inkább a magnatec, bár én a Mobil 1-re esküszöm!
7/9 anonim válasza:
Nem az Eneos a hulladék, hanem a kocsid. Ha ette a híg olajat, inkább gyűrűztesd meg!
8/9 anonim válasza:
Semmi gond az Eneossal, sokan idegenkednek tőle, mert nem ezt hallod naponta 20x a reklámokban.
Ha mindenképpen jót akarsz, akkor Mobil, de ezen a szinten már mindegy, hogy milyen olaj. Ne teszkós legyen és ne hamis. Gondolom úgysem a Hungaroringen használod az autót. :)
9/9 anonim válasza:
Mára már eléggé elterjedt, és ismertebb és tudjuk, hogy prémium márka, ami nem hamisított. Szerintem ezzel nem lősz mellé, és ha versenyző autóba kell ha nem, a minőség sokat jelent, 10.000 km alatt elég nagy terhelésnek van kitéve az olaj, legyen az bármiben, télen akár -5-10 fokokról kell 80-90 fokra felmelegednie több száz alkalommal, ezen gondolkodjunk el kicsit.Mig egy Castrol ma már nem biztos, hogy ugyan az a minőség mint ami anno volt, már sokan hamisítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!