Mi a véleményetek az Mz Etz 125-ről?

Nekem 150em volt.Ugyanaz,csak nagyobb henger van rajt.Én nagyon szerettem,igaz nem egy gyorsasági motor volt.90et elrobog tartósan.Egyszerü mint a raklap.
Nem szereti a pörgetést,nekem 2szer kiment a főtengelycsapágyam ez miatt.De otthon a garázsba szétszedtem,kicseréltem.Egy idő után kikopik a váltó tengelye a blokkba.Állitólag mindeggyiké.Kidobálta ha jól emlékszem az 5diket.De kihegesztettük,és már ment is.Gyujtásállítás is egyszerü.
Nem egy vagány moci,de én szerettem.

egyszerű megbízható.. Egyszerűen megbízható.... Ö... más nem jut eszembe. Kicsit régi de jól meg lehet csinálni őket.
Nem egy erőgépek meg elavult technológia is de rá lehet fogni hogy RETRÓS!

1/4ismét
a főtengelycsapágy ciripelő hangot ad,mint a tönkrement csapágy.Leszeded a jobb oldali burkolatot,egy nagy csavarhuzóval meg tudod nézni hogy lóg e a tengely. Ki tudod támasztani a csavarhuzót a blokkba kiképzett csavar helyére amire a burkolatot csavarod.
Ha esetleg cseréled,beszélj valakivel aki csinált már ilyet.Nem mindegy,hogy a blokk szétnyitásakor melyik oldalára fekteted.Ha rosz oldalán fekszik,és széthúzöd,széthullik a váltó.Azt egy öröm összerakni.
Kuplunláncot én ugy emlékszem garniturába adtak akkoriba,de nem vagyok benne biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!