Mi a véleményetek a Dabica márkájú (nyári) gumiról?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék venni, de több ismerősöm leszólta, mondván, ha Tescoba lehet kapni, akkor tutira rossz. Mivel viszont - sajnos - egyre kevesebbet használom az autómat, nem akarok beruházni drága, de kiváló minőségű gumira. Ami most elkopott 6 év után (!) az Continental.2012. máj. 10. 16:22
1/9 anonim válasza:
Az Debica, de ne vegyél olyat mert kiszárad hamar, repedezik stb. Vegyél akkor inkább használt 95%-os gumikat, hidd el nem bánod meg , vannak nagyon jó árba pl. 7-8-9.000 Ft-ért darabjuk.
2/9 pagan válasza:
Szerintem nem olyan rossz az,sok évet kibír az is,volt már nálunk is a családban ilyen gumi azért merem kijelenteni,egyébként az első hozzászólónak igaza van,én is inkább használt 90 százalékosat vennék inkább de az valami jobb kategóriájú legyen
3/9 anonim válasza:
Szerintem elég sz@r.Ahogy az előttem szólók is írták inkább egy jó állapotú használt de prémium márkás gumi mint egy új de ilyen sz@rt sem érő új.
4/9 anonim válasza:
Jaja, valószínű, hogy teli van a piac 90%-os használt gumikkal. Nyilván a németek meg mások is 10e Km után eladják, hogy újat vegyenek.
5/9 anonim válasza:
Nem mondtam hogy teli van de ki lehet fogni csak keresni kell és igen a németek elég "hülyék" és nagyon hamar cserélik a gumikat.
6/9 anonim válasza:
Téged sem érdekelne mennyire kopott ha lenne pénzet újra XD
Ma mindenki eggyet ért. Inkább használt de márkás gumi.
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért cserélek le, mert hülyék, és még mindig tökéletesen használhatóak azok a gumik remegéstől mentesen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meglepően sokan preferálják a használt gumit...
Tavaly ősszel vettem a kocsit, amikor a téligumit felrakták lepődtem meg, hogy két gumi mennyire el van kopva (a másik kettő pedig mennyire jó állapotú). Szóval most csak kettőt vennék, lehet, hogy csak egy nyárra, jövőre kigyűjtök 4 jobb minőségű újra, de most nem kockáztatnék "vagy jó vagy nem" használtra. A válaszokat mérlegelve lehet megváltoztatom a véleményemet.
2012. máj. 11. 14:00
9/9 anonim válasza:
Igazad van engem nem érdekel most vettem új Pirelli-t szóval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!