Mrgergikes kérdése:
Focus II 1.6 benzin Ti-VCT vagy 1.6 tdci (109ló)? Fönntartasi költségek 150 000ezret futott hasznalt autónal? Melyiket vegyem? évi szinten max 15e km. thx
Figyelt kérdés
#Fous II
2012. máj. 10. 08:36
1/3 anonim válasza:
A 150 000km egyáltalán nem számít soknak. Ezek az autók ha rendesen szervizelik elfutnak 350-400 000km-t gond nélkül.
Én a tdci-t venném.
Megvétel után érdemes lecserélned az olajat és a szűrőket (ez egy maszeknál kb.25-30 000ft). A márkaszervizeket kerüld el, rabló banda az összes.
Alkatrészt az unix, bárdi, láng, startauto cégeknél tudsz venni.
2/3 anonim válasza:
Én a vezérműszíjat is cserélném rajta mindegy melyiket veszed.
3/3 anonim válasza:
Ismerősöm a dízelt választotta tegnapelőtt hozta haza :) Szerintem nagyon jól megy és húz is. Kényelmes és egyáltalán nincs az a kotyogó dízel hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!