Melyik motort válsztanád?
Figyelt kérdés
Városban,városon kivül,esetleg kisebb nagyobb földes utakon?
Yamaha Aerox
Yamaha TZR 50
Yamaha DT 50
Aprilia RS 50
Aprilia Sr 50
Aprilia RX 50
Malaguti F12
Malaguti F15
Simson
2012. máj. 9. 17:35
1/12 anonim válasza:
Simson!a széria elmegy mindenhol,utazó 50km/h bőven elég
2/12 anonim válasza:
Aerox vagy Sr50. 50km/ó utazó arra elég hogy mindenki meg akarjon előzni városban. 60-70et ezek mennek kényelmesen.
3/12 anonim válasza:
ott van vagy 8 robogó és a végére teszi a simsont...egyértelműen simson
4/12 A kérdező kommentje:
4 Robogó van elötte.:) Egyébként bocsi hogy a végére tettem a Szimót de igy sikerült:P
Egyébként Simsonba melyik típus a yó?:D
2012. máj. 9. 18:28
5/12 anonim válasza:
1. vagyok
teljesen m1 mert át lehet alakítani
6/12 anonim válasza:
de a kérdező gondolom úgy érti hogy melyik jó hogy...schwalbe...sr 50....suhl.....awo.....s50....s51....szerintem s51est vegyél...szerintem az a legjobb...az már mind1 hogy b c e vagy n úgyis az egész simson cserszabatos minenel...évfolyamtársamnak schwalbe-ja van és s51es blokk van benne...mert szinte mindent tudsz bennük pakolni
7/12 anonim válasza:
Innen Yamaha TZR 50 vagy Szimó. De amúgy én a Honda NS-1-et vagy a Honda NSR50-et ajánlom mindenkinek.
8/12 anonim válasza:
A TRZ, az RS és a robogók nem valók földútra.
A DT nem való betonútra és városba.
A szimó elmegy mindenhol, de füstös nyomába sem ér egy mai modern gépnek.
Ezek alapján szerintem értékeld át a kérdésed.
9/12 anonim válasza:
Csakis a Simson, az jóó mindenhova :D
10/12 laki98 válasza:
Földutra a dt városba a robogók simson mind2-ön elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!