Szükségesek okmányok segéd motoros kerékpárhoz?
Figyelt kérdés
Mármint ha az eladónak nincsenek okmányai a motorhoz, én megveszem azt és használom a városban akkor nekem lehetnek e gondjaim a közeljövőben e miatt? (Pl. igazoltatás, stb.)2012. máj. 8. 13:01
1/6 anonim válasza:
Kötelező biztosítás? Egyébként más nem kell.
2/6 anonim válasza:
Az adásvételi sem árt, amivel igazolod, hogy a tied.
3/6 anonim válasza:
Ha veszel egy segédmotort akkor adásvételit feltétlen irjatok róla. Már csak azért is mert annélkül nem tudsz biztosítást kötni rá! Eü csomag is kell szerintem segédmotorba,de ez nem biztos!
4/6 anonim válasza:
Adásvételi és kötelező biztosítás mint "okmányok" kellenek, ezek nélkül kellemetlen és drága "élmény" lesz a motorozás ha a yard megállít.
És valóban kell az EÜ csomag és a mellény sem árt ha van nálad.
E két utóbbi tétel együtt max 1500 ft, nem nagy tétel, a bünti többszöröse, ha ezek nincsenek.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! SMKP-ra ugye nem kell rendszám?
2012. máj. 8. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!