Hozzá értők megéri ezt megvennem? Kinézetre szépnek tünik szerintetek? Volt törve stb?
2012. máj. 6. 17:41
2/9 pagan válasza:
ehhez nem kell hozzáértőnek lenni hogy észrevedd hogy ez egy igazi fos,500 rugóból már autót lehet venni nem babakocsit,külsőre tényleg megkíméltnek tűnik meg blabla,de a konstrukcióval van baj nem az állapotával
3/9 A kérdező kommentje:
értem és mi a gond a konstrukcióval? nem értek hozá... azért néztem kicsit mert csak városba kell 1 személynek
2012. máj. 6. 18:07
4/9 pagan válasza:
aha,hát figyelj próbáld ki,én amiről tudok hogy iszonyat gyorsan rohad,gyenge motor van benn ami az erőlködéstől esetleg többet fogyaszthat mint egy normális kisautó,és egyszerűen rossz minőségű alkatrészekből van,én személyszerint egy opel corsával kiegyeznék városi autónak,és legyen 1.4 legalább,de van még vagy 100 verzió amivel jobban kijönnél mint ez a dévó
6/9 anonim válasza:
7 év múlva ez a Matiz egy romhalmaz lesz, te meg még mindig a törlesztőt fogod fizetni...
7/9 anonim válasza:
Valóban fos. Ennyiért ugyanilyen korú Swiftet kapsz, ami kb tízszer jobb autó.
8/9 anonim válasza:
Az Opel Corsát én is szívből merem ajánlani, ugyanis háromszor biztonságosabb és 5 litert eszik, ha nem vagy boyracer.
9/9 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen
2012. máj. 6. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!