Golf I, Golf II, Scirocco. Ezekben a szépségekben hol található a tolatólámpa kapcsoló?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 21:49
2/4 A kérdező kommentje:
Én a benzintankra tippeltem volna, vagy a bal első felnire.. Lehet úgy kellett volna kérdeznem hogy PONTOSAN hol található. Csak hogy mindenki megértse
2012. máj. 6. 19:57
3/4 anonim válasza:
Ha esetleg azóta nem lelted volna meg, segítek, de csak mert olyan polyénos gyerek vagy.
Ha a váltó már megvan, egész könnyű lesz a dolgod, mert egy olyan izét kell keresned rajta, amire megy 2 szál vezeték. Mivel máshová ezeken nem megy drót, nem okozhat túl nagy fejtörést a dolog.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg van mi volt a probléma. Vettem a kocsimhoz egy új tolatólámpa kapcsolót de nem találtam a helyét, találtam egy csatlakozót de az teljesen más volt. Egy valamit elfelejtettem, méghozzá azt, hogy nem az eredeti váltó van benne hanem egy másik típusé. Kezdettől fogva meg volt a helye, de az kimaradt, hogy a váltó nem ugyanaz. Köszi!
2012. máj. 19. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!