Sürgős! Használtautó vásárlása esetén autókereskedésből el lehet vinni vásárlás előtt átnézetni az autót általam ismert szervizbe?
Figyelt kérdés
A kereskedő a mi autónkat, melyet be kéne számítani a másik vásárlásánál, szervizükben át akarja nézetni. Hozzá hasonlóan én is elvinném megnézetni. De nem tudom, miként adjam be neki. Egyáltalán megtehetem ezt? Nincs kivonva a forgalomból a kinézett járgány, érvényes forgalmia is van. Kötelezője viszont gondolom nincs. Hogy oldható ez meg???2012. máj. 4. 23:20
11/12 A kérdező kommentje:
Saját szervizükben meglehetett nézni a járgányt, adtak az átvizsgálásról adatlapot is. Garanciát is vállalnak. Az autónak megvan a szervizkönyve, sőt, lényegében az összes számla, ami az autóval kapcsolatos amióta csak forgalomba került. Nagyon udvariasak, segítőkészek voltak a kereskedésben!
2012. máj. 15. 12:00
12/12 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék a dologhoz, hogy akkor vigyétek márka szervizbe átnézetni a használt autót, ha ott olyan a kapcsolat. A sima laikus ügyfélt hülyének nézik. Nekem 0 km-es autóm van, nem gyakran látogattam a márkaszervizt, de ha még is betévedtem, rögtön jöttek, hogy ezt cseréljünk, azt cseréljünk... Joh van srácok, majd megnyugszotok. Szóval ők mindjárt az üzletet látják, hogy majd ha megveszed a kocsit, akkor velük csináltatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!