Suzuki Gsx1300R Hayabusa típusú motorba milyen olajat célszerű használni? És hány liter? írjatok
Ezt a gyakorikérdések látogatóitól akarod megtudni?
Ha most én azt irom hogy 5W-30 akkor gondolkozás nélkül beleöntöd?
Nem lenne okosabb a gyártó adataira hagyatkozni?
Hova akarsz önteni olajat?
- Motorolaj
- Hajtóműolaj
- Teleszkóp olaj
Hajtóműolajról lenne szó.
Olyantól kérdezem, aki értelmes választ tud adni, mondjuk tapasztalatból. Arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen márkájú olajat tesznek bele. A primitív megjegyzéseidre pedig nem vagyok vevő.
Tőlem nagyon is értékes választ kaptál, csak nem vagy elég felkészült ahhoz hogy ezt megértsd.
De majd mindjárt jön motoros vérpisti ő megmondja neked milyen olajat tegyél a motorodba és mindezt azért mert ez van ráirva és nagyon szép szinü a doboza. Ja, és a szerelője is nagyon dicséri, ez nagyon fontos.
Mondjuk a szerelő épp ezt árulja is, de ez semmit nem von le az értékéből, a szerelő az tök rendes.
2000-es évjárat.
Akkor motorolaj, teljesen mindegy hogy hívjuk. Valaki légyszíves válaszoljon értelmesen a kérdésemre! Köszi
Már megbocsáss , de nagyon nem mindegy.
A K1-es szervíz útmutató szerint API SG vagy SF minősítésű SAE 10W/40 olaj kell bele.
Én személy szerint márkában a motult vagy castrolt preferálom.
Bocs ez lemaradt:
Olaj csere ( szűrő nélkül): 3,3 L
Ha szűrőt is cserélsz: 3,5 L
Egyébként max 4,2 L önthető bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!