Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda NSR 50 vagy Aprilia af1...

Zakzar kérdése:

Honda NSR 50 vagy Aprilia af1 50 vagy Suzuki RG 50?

Figyelt kérdés
olyan kérdésem lenne, hogy valakinek van valamilyen tapasztalata ezek közül a motorok közül? melyik lenne a legjobb választás? előre is köszönöm a segítséget
2012. máj. 3. 17:05
 1/6 anonim válasza:
Szerintem Aprilia RS 125. Nagyon jó motor, szép is szerintem 2002-től. Relatív nem húzós. Ha már veszel, akkor ne 50 ccm-t vegyél, mert azt hamar szét fogod pörgetni.. :) Remélem tudtam segíteni:)
2012. máj. 3. 17:38
 2/6 A kérdező kommentje:
előszöris köszi a választ, másrészt az a baj, hogy nekem B-s jogsim van és ugye csak 50 cmm-eset vezethetek, és azért néztem ezt a 3 mocit amik még aránylag jók csak nem tudok dönteni:/:)
2012. máj. 3. 18:19
 3/6 anonim válasza:
Egyfajta kiegészítő tanfolyammal elvileg lehet már 125-t vezetni B-s jogsival. A Honda gyengébb, de tartósabb. Az Aprilia erősebb, de kevésbé tartós. Én tapasztalatból tudom. Remélem tudtam segíteni.
2012. máj. 3. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segíséget:) igen tudok a tanfolyamról, csak arra úgy már nincs keret sajnos:/:)
2012. máj. 3. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Honda NSR 50 és Suzuki RG50-et ajánlom, mindkettő jó gép, és én hallottam pár sztorit (RG 50 15 RPM-en járatták, és leégett a gyújtás, utána csere, és elment több ezer km-t, vagy Hondából crosst csinált, és nem lehetett hazavágni, szóval ezeket lehet gyilkolni...) Én speciel nagyon szeretem az NSR50-et, szóval ezt ajánlom, de a Suzuki se rosszabb nála. (Aprilia meg széthullós...)
2012. jún. 23. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: 15000 RPM-et akartam írni
2012. jún. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!