Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik fogyaszt többet?

Melyik fogyaszt többet?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy opel corsa 1.4 automata,es egy toyota celica 1.8 automata,az 1.8as sokkal többet eszik?
2012. máj. 2. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy több lesz az 1.8-as automata. De ha már írtál autótípust, írd meg, hogy melyik corsára gondoltál(B,C,D?)valamint kb. hány Le? Ugyanígy a celicával is. Még azt is kellene tudni, hogy benzin vagy dízel? Ha ezeket megírod, pontos adatokkal tudok szolgálni.
2012. máj. 2. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat pontosan nem tudom,az opel az 97es kiadas benzin...ez a baratnöm kocsija,elakarja adni,mert eleg lassu,nem bir,hegyen felfele,csak kinylodik,es,csak falja a benzint.ezert gondoltam,hogy egy 1.8as,vagy 2.0-es nem enne sokkal többet,mivel több loerö van benne,es nem kinylodik annyira.
2012. máj. 2. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az automata autók régebbi típusai az biztos, hogy többet fogyasztanak, mint a manuális váltós. Nem tudom, hogy mennyi lehet most a corsa fogyasztása, de gondolom olyan 6-7 liter. Az 1.8-as automata autók átlagos vegyes fogyasztása 8körül van. 2.0-át nem nagyon vennék, mert annak még több a fogyasztása benzinesnél. De ha dízel autót akarsz, pl.: 1.9 automata, annak olyan 6 liter a vegyes fogyasztása. Remélem segítettem. Ha érdekel még valami írj...
2012. máj. 2. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
ok,egyenlöre ennyi..köszi szepen!
2012. máj. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!