Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről az autóról tudnátok...

Erről az autóról tudnátok véleményt mondani?

Figyelt kérdés

[link]

Arra kellene, hogy évi 2600 kilométert beletegyek, vagy annyit se, főleg iskolába járnék vele. Nagyon szeretnék egy BMW-t kb mióta leér a pedálig a lábam BMW-t akartam.

2012. máj. 1. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pedig én is ahogy néztem ezeket, ennyi pénzből inkább valami olcsó fenntartású kis autót javasoltam volna. Éppen pont Suzukit vagy F Astrát.

De végülis a te pénzed...

2012. máj. 1. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Iskolába járáshoz buszbérlet dukál. Van fiatalabb ismerősöm aki középsuli végére tudott összeszedni egy autóra (régi Renault 5, 2-300.000 HUF-ért) és azzal jár suliba. Igen ám, de úgy hogy visz magával még 3 embert akikkel eggyütt fizeti a benzinpénzt. Máshogy nem tudná megengedi ezt a luxust. Sok más iskola mellett dolgozó fiatalt ismerek, de 100.000/hó alatt nagyon nehezen futja autóra. Pláne egy BMW-re.

Szóval van az A) eset mely szerint dúsgazdag szüleid vannak, de akkor gondolom kicsit jobban el lennél eresztve és nem ilyen csotrogányokat nézegetnél. Ha van pénzed normális autóra és a fenntartására akkor vegyél normális autót, ne egy szakadt, olcsó roncsot.

A B) eset szerint azonban kispénzű álmodozó vagy és még egy Suzukit sem tudnál fenntartani a pénzedből. Ebben az esetben várd meg amíg lesz stabil jövedelmed és majd akkor térjünk vissza erre a kérdésre.

2012. máj. 1. 18:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát meló az még csak lenne, de neccesen. Háromig suli, este tizenegyig meló, és akkor nincs még megtanulva semmi, és nincs pénteki buli sem. Tavaly nyáron Németországi melóból jött össze 400 ezer, ezt betettem a bankba és októberre kiszúrják a szemem valami 1 számjegyű kamattal. Idén is tudok TALÁN menni nyáron.
2012. máj. 1. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Van egy robogóm is, ami kb annyit eszik, mint egy bérlet, nagyon kicsit többet, inkább azt használtam eddig.
2012. máj. 1. 19:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Lehet veszek inkább egy 125ös motort az még megy is és majd egyszer talán még kocsim is lesz.
2012. máj. 1. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Off:

Hát igen, banki kamattól ne várd, hogy meggazdagszol. Nekem lassan hét számjegyű összeg gyűlik össze a számlámon, mindig akciós kamatokra pakolom be és épphogy fedezi a kamat a számlavezetési díjakat, amiket a bank felszámol.

2012. máj. 1. 20:00
 17/17 Pj0tr ***** válasza:

Egyébként lehet BMWről álmodozni, de aki nem restaurálára veszi, hanem mert menő BMW-vel krúzolni akkor szerintem tévedésben van. A régi széttaposott BMW vér ciki.

Akinek van lóvéja és "gyári állapotban" tartja az esetleg menő.

Akinek kevesebb lóvéja van, de azért még az átlaghoz képest sok az meg vesz egy 0km-es vagy 1-2 éves darabot.

És még egy tipp. Nem nehéz megvenni egy autót. Ki kell seggelni és kész. A problémásabb rész inkább a fenntartása, mert az a sok.

Biztosítás, benzin, karbantartás(!!!), ami nem azt jelenti, hogy ha már nem megy akkor betoljuk a szervizbe, hanem rendszeresen ellenőriztetni, cserélgetni mindent a megfelelő km után...

2012. máj. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!