Szerintetek letrafiztak? 50-es táblánál óra szerint 68 al gps szerint 66 al mentem (csak egy pillanat volt kifordultak elém 40 el és megelöztem de nyomta a barom a gázt elötte és utána is a 55-60 at tarotatam
Figyelt kérdés
az uton csak 2-3 autó volt rendőr ut szélén velemszembe ült a kocsiba nem álittott meg csak mézett2012. ápr. 30. 23:26
1/8 anonim válasza:
Volt benne trafi? A trafinak elég ha 1X 1pillanatra átléped a beállított értékét azonnal csinálja a képet.
2/8 anonim válasza:
Ha a rendőr gép mögül nézett (vagy mézett), akkor van esély rá, hogy lefotóztak. Néhány napon belül kiderül.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem. Az óra mindig túlmér, a GPS a valós sebességhez közelebbi értéket mutat. Ha a traffi 66-tal fotózott le, megúszhatod a bírságot, mivel elvileg ugyan 65 kmph felett már közig. bírság járna, a traffipaxokon általában be van állítva egy 3 kmph-s mérési hiba miatti "tolerancia". Ha 68-al vagy afölött fotózott le, az már biztos bünti
4/8 A kérdező kommentje:
sajnos nemtudom hogy volt-e benne trafi mert kb 250 méteere voltam a rendör autótól (szembesáv bokorba ált) mikor kifofrdult elém egy öreg nő akkor még 55 körül mentem ő kb 35-40 el lendületböl kiakartam kerülni de nem engedte elkezdte nyomni pár másodpercig mentünk egymás mellett amikor meguntam és odaléptem kb 100 méterre lehetem a trafitol mire megelöztem pont ránéztem az órára hogy 68 körül mutat gps szerint 66 rögtön elvettem gázt a szemben bokorba állo rendőr autot csak kb 10 méterre vettem észre eddigra kb 60-65 re lasult visza nemvolt időm átnézni hogy mit csinálnak csak a bokorba ált hejzet jelzővel kb 20 percel késöbb vissza felejövet is láttam de akkor már a másik sávban ált elbujva az út nemvolt forgalmas ugy emlékszem csak énvoltam (elől) meg a banya mögöttem
2012. máj. 1. 00:19
5/8 A kérdező kommentje:
jah a kocsiba nemláttam villanást vagy egyebet
2012. máj. 1. 00:20
6/8 anonim válasza:
Sajnos van esélyed rá. Bokorból általában nem forgalomszámlálást szoktak végezni. És nem feltétlenül csak 65 km/h-tól küldik a csekket.
7/8 anonim válasza:
Nem fotoztak le . A mero 68km/o alatt nem csinal fotot, ha gps szerint 66-tal mentel akkor megusztad .
Objetktiv felelosseg hatara 15km/o tullepes, a mero pontatlansaga 3km/o ,ezeket minden esetben jovairjak,ezert nincs foto 68km/o alatt ( gyakorlatban ez inkabb 69km/o) . Ha nincs megallitoauto akkor nem lesz csekk.
8/8 anonim válasza:
"jah a kocsiba nemláttam villanást vagy egyebet"
Este sem fogsz. Elég régóta nem villan a traffipax, mégis fényképez. Egész pontosan villan, de infra, azt meg nem látod. Csúnya is lenne, ha akkorát villanna, hogy az 200m-ről is értékelhető képet csináljon. A 20m-re lévő másik autós meg is vakulna tőle hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!