Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikre kell odafigyelnem ha...

Szántó Lajos kérdése:

Mikre kell odafigyelnem ha 125-ös motort akarok venni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy ha venni akarok egy motort, persz használtat (kb.10évest) mikre kell odafigyelnem? (pl gumik ilyesmi) Na és még arra hogy milyen költségekkel jár a vásárlás: pl. átírás. (és hogy mennyibe vannak ezek)

2012. ápr. 30. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt egy jó 5 részes cikk használt motor vásárláshoz. Olvasd el figyelmesen, a főbb dolgokat akár ki is jegyzetelheted.

[link]

A költségek max 25-30 ezer ft lesz. Nekem a 250es motoromnak volt 30-35 ezer ft az átírása, eredet vizsga, stb.

2012. ápr. 30. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, én olyan 60ra számítottam szal ez egy kellemes meglepetés :D
2012. ápr. 30. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Használt motor vásárlása mindig rizikó.

További saját vélemény: minél kisebb ccm, és minél régebbi motor exponenciálisan növő kockázat.

Ha nem vagy motorszerelő - már pedig a kérdésedből ez derül ki - akkor szerintem NE vegyél 10 éves használt motort. Ha mindenképp régi motort akarsz akkor olyant vegyél aminek ismered a történetét vagy le tudod informálni.

2012. ápr. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!