Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet ez? Hogy lehet...

Hogy lehet ez? Hogy lehet ezt? (hangszóró)

Figyelt kérdés

A kocsimban volt 4 hangszóró, 2 az ajtóba, 2 hátul a kalaptartóba. Ami az ajtóban volt az egyik recsegett, kicseréltem. Plusz tettem még két picit felülre ahol a tükör van, ott belülre. Azt vettem észre, hogy sokkal jobban dübög a zene, hogy lehet ez?

Illetve ha mélyládát akarok betenni, akkor ugye kell egy erősítő, azt hova kell pontosan kötni? Illetve jók a jelenlegi hangszórók?

(Elöl van egy gyári plusz amit én tettem be, meg hátul a kalaptartóba 2 amire az van írva h 2*200W.

Amúgy Skoda Fabia az autó, és JVC cd-s magnó van benne, de ez gondolom nem lényeg.

2012. ápr. 30. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Mivel a régi recsegett és kicserélted tisztábban szól gondolom ezért érzed ütősebbnek.

Az erősítőről én csak szimplán a mélyládát hajtanám, a többit simán a magnóról.

A bekötése pedig ugy zajlik hogy húzol neki egy +t az akku + ról, a sarutól kb 15 cm re beiktatsz egy 60 A -s biztosítékot. testet meg onnan adsz az erősítőnek ahonnan szimpatikus. plusz kel még egy rca kábel(normálisan árnyékolt nem olyan amit a tescos dvdkhez adnak) azon lesz még egy vezérlőszál. az rcst bedugod a fejegységed hátuljába+a vezérlőszálanak van párja az iso csatin vagy direkt ir vagy az elektromos antennára kötöd. remélem érthetően fogalmaztam meg.

2012. ápr. 30. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ!! :)

Szerintem egyes egyedül nem próbálom inkább meg :D

Egyébként a hangszóró nem lehet h azért is szól jobban, h a két pici adja a magas hangot, a kalaptartós a közepet, ami pedig az ajtó aljában van a mélyet?

2012. máj. 5. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól is lehet mert ugye közvetlen az arcodba löki a magasat, teljesen más a hangzás tőle!
2012. máj. 5. 20:55
 4/5 anonim válasza:

szia

én nem írkálnám le a választ mert nagyon sok a variáns, első válaszolót ne vedd készpénznek, felületesek az infók.

tanulmányozd a suranyihifi.hu oldalt, sok mindent találsz, vélemények, tanfolyami anyag ingyen

hülyeségre pénzt kidobni fölösleges

60A.os bizti:))) hegesztő trafónak max

2012. aug. 31. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó igen 60A-s nézz meg egy épkézláb kábelszettet erősítőhöz. 50-60 Ampertől kezdődik és fölfelé. Ha építettél már be hifirendszert akkor tudod hogy az akkusaru után mekkora biztosíték megy. Az már más kérdés hogy az erősítőbe mekkora bizti megy gyárilag.
2012. aug. 31. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!