Hogy lehet ez? Hogy lehet ezt? (hangszóró)
A kocsimban volt 4 hangszóró, 2 az ajtóba, 2 hátul a kalaptartóba. Ami az ajtóban volt az egyik recsegett, kicseréltem. Plusz tettem még két picit felülre ahol a tükör van, ott belülre. Azt vettem észre, hogy sokkal jobban dübög a zene, hogy lehet ez?
Illetve ha mélyládát akarok betenni, akkor ugye kell egy erősítő, azt hova kell pontosan kötni? Illetve jók a jelenlegi hangszórók?
(Elöl van egy gyári plusz amit én tettem be, meg hátul a kalaptartóba 2 amire az van írva h 2*200W.
Amúgy Skoda Fabia az autó, és JVC cd-s magnó van benne, de ez gondolom nem lényeg.
Mivel a régi recsegett és kicserélted tisztábban szól gondolom ezért érzed ütősebbnek.
Az erősítőről én csak szimplán a mélyládát hajtanám, a többit simán a magnóról.
A bekötése pedig ugy zajlik hogy húzol neki egy +t az akku + ról, a sarutól kb 15 cm re beiktatsz egy 60 A -s biztosítékot. testet meg onnan adsz az erősítőnek ahonnan szimpatikus. plusz kel még egy rca kábel(normálisan árnyékolt nem olyan amit a tescos dvdkhez adnak) azon lesz még egy vezérlőszál. az rcst bedugod a fejegységed hátuljába+a vezérlőszálanak van párja az iso csatin vagy direkt ir vagy az elektromos antennára kötöd. remélem érthetően fogalmaztam meg.
köszi a választ!! :)
Szerintem egyes egyedül nem próbálom inkább meg :D
Egyébként a hangszóró nem lehet h azért is szól jobban, h a két pici adja a magas hangot, a kalaptartós a közepet, ami pedig az ajtó aljában van a mélyet?
szia
én nem írkálnám le a választ mert nagyon sok a variáns, első válaszolót ne vedd készpénznek, felületesek az infók.
tanulmányozd a suranyihifi.hu oldalt, sok mindent találsz, vélemények, tanfolyami anyag ingyen
hülyeségre pénzt kidobni fölösleges
60A.os bizti:))) hegesztő trafónak max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!