Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menyi a kötelező egy MZ TS...

Menyi a kötelező egy MZ TS 125-re?

Figyelt kérdés
Meg egyébként úgy mennyibe kerül fenntartani? OT vizsgát érdemes rá letenni? Fogyasztása tűrhető? (Ugyanis most lesz meg a motor jogsim és egy ilyet szeretnék venni tudom , hogy jobb lenne egy új motor balbalbla de én imádoma régi szoci motorokat)

2012. ápr. 26. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogyazstás kb 4 liter/100 km,a súlyadó biztosítással max 15000/év! Ennyi! OT vizsgát csak akkor kaphat ha minden alkatrésze eredeti DDR!
2012. ápr. 26. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek jobban megérné mint egy Simson enduró? persze nem a tehénszaralól kivakartról beszélek hanem egy közel gyári állpotú
2012. ápr. 26. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
A Szimó az tökéletes de hamar kimotorozod,maradj a TS nél szerintem!
2012. ápr. 26. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
K&H-nal a kotelezo 3eFt / ev - en 1 honapja kotottem a 250-es rendszamos robogomra 3200 Ft/ev aron (349 ccm-ig gyakorlatilag olcsobb,mint a segedmotorra) , teljesitmenyado meg megint filleres a gyenge motor miatt kb.2eFt/ev
2012. ápr. 26. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

A teljesítményadó 2 ezer alatt, az éves biztosítás nekem kétszer annyi köbcentire 6 ezer. Saját magadnak netes kalkulátorral kiszámolhatod.

Az OT-vizsga azért nem megy olyan egyszerűen: gyárinak kell lennie nagy többségében a dolgoknak. Ha pl. abban az évjáratban nem festettek olyan színűt mint a tiéd (pl. árultak vajszínűt, pirosat meg kéket, de a tied fekete), akkor nem kap minősítést. Ha eltér a színárnyalat, akkor pontlevonás, és így tovább, a motorkerékpár utolsó csavarjáig.. A minősítés is pénz, most talán 30 ezer forint, annyit nyersz hogy nem kell kifizetned a teljesítményadót (azt az évi ezerötszáz-kétezret), meg öt évente kell műszakira vinned. Szóval anyagilag nem nyersz szinte semmit. OT-ra vinni akkor érdemes, ha tényleg gyári és szeretnéd hogy ezt igazolják. Mondjuk eladáskor nem kapnád emiatt az ár tripláját a vevőtől.

2012. ápr. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!