125/50 Ezt hogyan?
A kérdés:
Több hirdetésben látom hogy 125/50 motort árulnak. Láttam olyat hogy a vázban is 50ccm van, idomokon is feltüntetve az 50köbcenti.
Ha megállít a yard ellenőrzés céljából és kiderül hogy 125ös a motor milyen büntetést szabhatnak ki?
Továbbá tegyük fel kiderült hogy 125ös, vázban 50ccm van. Hamisításért lecsuknának? Vagy mi történne ilyenkor?
Ha nektek A1-es jogsitok lenne, ti vennétek 125/50 motort?
Köszi!
Volt szerencsém vezetni 50 es és 125 ös RS-t is. Nehéz egy motorról annyit mondani h jó e vagy rossz e. Én japán párti vagyok, mindenesetre tetszett az rs125 nagyon megy, igazából ha 125 ösből akarsz nagyon erőset akkor ez egy jó választás ár/értékben.
2 haveromnak volt 125 ös, 1nek 50 es. mind a két 125-össel voltak gondok. egyikkel: kuplungcsere 3 évesen + power szelep. másikkal csak power szelep. 3 éves motorn kuplung csere az nem "előny". de nem egy ilyen hibával találkoztam olasz motoroknál.
Az Rs áraiban nem vagyok otthon de jó vételnek tűnik. (mondanám h ne gondolkozz 2 üteműben, de gondolom szempont a teljesítmény :) )
Igazából dilemmában vagyok hogy nagyobbat vegyek-e vagy sem.
Erre lenne pénzem+névre iratom és ennyi.
Nagyobb motor esetén 300felett kezdődnek az árak (250-400ccm) +névre iratás+jogsi különbözet ami azért így összesen bőven meghaladja a jelenlegi tartalékaimat.
Előzőleg Cagiva Mito -t hajtottam csak azt hittem hogy tudok nagyobbra cserélni de tévedtem. Maradok a 125ös kategóriánál.
Egyébként 30-35.000Ft hogy a nevemen legyen a motor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!