Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálja ezt Yamaha...

Miért csinálja ezt Yamaha Mint robogóm? Orvoslása?

Figyelt kérdés
2 hete mentem vele,felgyorsultam 60 km/h-ra,utánna elkezdett lelassulni,míg teljesen megált(a motor alapjáraton szépen muzsikált).És azt csinálja felgyorsul,lassul,de ha visszaengedem a gázt,és odarántok megint felgyorsul,lelassul és így tovább.Amikor hazaértem leállítottam,egy óra múlva kipróbáltam nem volt gond,de tegnap újra előjött ez a probléma.
2012. ápr. 22. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen problémám nekem is, egyszerű a megoldása, a főfúvoka el van dugódva. Egy alapos karburátor pucolás és megvan oldva a probléma, nekem olyan volt, hogy 40ig gyorsult cső gázzal szépen és elfogyott a szufla, mert nem kapott elég benzint, és hrrrr de ha visszaengedtem a gázt megint ment így vagy 20 métert.

Neked is egy karburátor pucolás javaslok, és a fúfuvokát nézd meg, hogy mennyi mocskos, mert kb. 80%, hogy ez a baja.

2012. ápr. 22. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
És 20% a gyertya, azt is ahogy karburátort pucoltál, takarítsd meg, s rendben lesz a gép;).
2012. ápr. 22. 18:11
 3/3 Hetényi Bence válasza:
Nekem is csinálta ezt a Mintem és nekem nem a karbival vagy a gyertyával volt bajom hanem, hogy túlmelegedett!
2012. máj. 10. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!