Megéri behozatni autót Németországból/ Olaszországból?
Imádom ezeket az értelmes válaszokat:)
Nem kilométer veszünk hanem állapotot! Mellesleg ami a németeknél futott 300 ezret az jobb állapotban van mint ami nálunk futott 100 ezret.
4-5 éves autókat mindenféleképpen megéri behozni külföldről! Németektől vagy esetleg Svájcból.
Mindenképp megéri.
Még a járulékos költségek kifizetésével megfejelten is 10-40 %-kal olcsóbban jutsz autóhoz mint itthon.
Megemlítve a cseppet sem mellékes tényt,miszerint egy kinti,akár 200 000 kilométert futott autó futóműve tizedannyi pofont kapott mint itthon egy 20 000 alatt.
Az olaszokat nem javaslom,borzasztó a közlekedési moráljuk szinte minden kocsi tele van körben kisebb-nagyobb sérülésekkel.
Hollandia,Svájc,Franciaország jó vadászterület a németeken kívül.
Sok sikert !
:)
Én autókat hoztam be többnyire németből. Nem csak az ár miatt éri meg hanem az állapot miatt is. Az,hogy több benne a km, nem jelenti azt, hogy rosszabb az állapota, sőt!Mivel németek zömmel autópályán használják az autókat és a munkahelyek komolyabb távolságokra vannak mint, Mo.-n több lesz benn a km.
A szervizek ott szakértelemmel állnak az autókhoz,nem mint Mo.-n így jobban karban tartott autókról beszélünk!
Én mindenképp javaslom,hogy Németországból hozz be egy autót, főleg a német típusokat éri meg...
Üdv,NICO
Köszönöm a válaszokat:)
Az tényleg igaz hogy pl egy Németországban vásárolt kocsira ott is meg lehet oldani a Magyarországon forgalomba hozást és sokkal olcsóbb a reg. díj?Valahol ezt olvastam, és azt is hozzátették hogy kb 30 Euroért lehet egyedi rendszámot is kérni
Féligazságot hallottál Kedves Kérdező,ha lenne ilyen opció mindenki ezt tenné aki nem a zsebe ellensége.
Lehetőség van a németeknél ún. "collrendszám" vásárlására ami egy ideiglenes rendszámot takar 2 hetes biztosítással,hogy lábon kivihesd az autót onnan külföldre.
Ez nem helyettesíti a magyar regisztrációt,az megúszhatatlan.
Egy bérelt (napi 4-5 ezerért hegyekben kínálják a racingbazaron ) "P" tábla jóval egyszerűbb ennél mivel külföldi rendszámos autót max. 24 óráig használhatsz itthon.
Van még E-s rendszám?
Én anno kb. 3 éve azzal játszottam.
NICO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!