Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért árt a diesel motoroknak...

Miért árt a diesel motoroknak a szabadgyorsítás?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 15:19
 1/6 A kérdező kommentje:

Ha nem értesz hozzá akkor minek szólsz bele?

Húzz már innen, nagyon idegesítő vagy (nem csak erre a válaszodra értem...)

2012. ápr. 21. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért mert a hengerfej megrepedhet magas fordulaton a dízeleknél, illetve kopogásos égés keletkezik. Vagyis az üzemanyag idő előtt el ég, és így a felfelé mozduló dugattyúnak ad egy jó nagy pofont. Ezt a hajtókar és a főtengely annyira nem szereti.
2012. ápr. 21. 16:56
 3/6 A kérdező kommentje:

"szarok rád tetű ,hulyeségeket irsz ki te észtelen"

Érdekes, a második válaszoló tudta miről van szó.... csak te szeretsz beleugatni mindenbe, úgy, hogy gőzöd sincs róla!

A másodiknak pedig köszönöm!

2012. ápr. 21. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
mi az a szabadgyorsítás? bocsi ha zavar akk írok ki neki kérdést, csak itt láttam először eddig ezt a fogalmat:$$
2012. máj. 5. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:

"5.2. A dízelmotoros gépkocsik füstkibocsátás mérése

5.2.1. Mérési eljárás: szabadgyorsítással történő füstölésmérés (terhelés nélkül gyorsítva alapjáratról a leszabályozási fordulatszámig), a sebességváltó üres állásában, zárt tengelykapcsolóval. "

2012. máj. 5. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Értem. Köszi :$
2012. máj. 5. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!