Mit tegyek? Gyorshajtásért 30 ezer bírságot szabtak ki, mert az Egérúton 70km/h sebességgel mentem. A sebességkorlátozó táblákon végig 70km/h szerepel. Lefotóztam a táblákat, kinyomtattam és mellékeltem a bizonyítási indítványhoz, amit elutasítottak.
Nem érdemes. Ráköltesz majd a felebezésre, ügyvédre, szakértőkre 30ezer többszörösét de a hatalommal szemben nincs esélyed. Szépen kifárasztanak mint a halat.Nekik van idejük ,és mi van ha vesztenek? Semmi. A te meg az én adómból fogják kegyesen visszaadni a pénzt, röhögve.
Majd azt mondják, akkor kint volt a tábla amikor mértek ,csak leszedték és amikor te fotóztál már a 70-es volt kint. Ennyi, nyertek. Bizonyítsd ,hogy nem így volt! Játszották ugyanezt mással is ,neten megtalálod ,ott sem lett pozitív eredmény.Pofátlan pénzbehajtásra mennek a rendőrök, csalnak és lopnak mert erre utasítást kaptak .
Na az utolsó biztos egy rendőr... :D
Amúgy én sem hagynám ezt annyiban... Még ha rá kellene költenem dupláját akkor is megcsinálnám és közzétenném az újságokban, mert ilyenre nagyon harapnak! :P
Nem rendőr, csak realista. Nem szállnék fel hosszú évekre egy értelmetlen szopórollerre 30ezerért. De aki elég mazochista és a munkahelyén is tolerálják az állandó hiányzást késést és nem rúgják ki a francba, annak biztos jó buli,mert a rendőrség-bíróság jellemzően munkaidőben van nyitva.Levelezgetés értelmetlen, a rendőrség ugyanazt a sablont küldi neked válaszként csak átírja a nevet.
Még egyszer írom esélyed kb annyi mint Zsanettnak:)Lehet a végén megnyered a 30ezred de úgyis meg leszel baxva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!