Kinek mi a véleménye?
A képen látható VW Golf IV-em van ezekkel a hátsó lámpákkal.
Milyen véleményetek van róla? Rosszul néz ki? Inkább a gyári lámpa?
Ízlések és pofonok...
Nekem nem igazán jön be. pöttymögős pöttyös ledes istenyila. Gondolom jó drága is az ára.Ez is egy optikai tuning ,részemről mást nem tudok nyilatkozni. De biztos fogsz olyat is hallani róla hogy váóooo.. faja meg stb..
ez olyan mint az öltözködés. Kinek mi az ízélese.
szia őszintén megmondom hogy eléggé gagyinak néz ki. A saját véleményem szerint a gyári ezerszer szebb, és ez igaz minden féle "tyúning" lámpára, legyen az éndzsől álysz, lexuszlámpa, meg egyéb baromságok. Kevés pénzből olyat nem tudsz csinálni ami szebb lenne a gyárinál. Véleményem szerint állítsd vissza teljesen gyári állapotúra, egy kis szolid ültetés szép felnik és sokkal szebb lesz mint akármennyi spoilerrel, tyuninglámpával, neonnal bármivel.
Természetesen nem akarlak megsérteni, meg beleszólni se a te autód a lényeg hogy neked tetszen:) remélem azért tudtam segíteni
Nekem nem tetszik.
A német autóknak amúgy sem állnak jól az ilyen dolgok. A letisztultság áll jól egy német vasnak. Ez a lámpa meg minden csak nem letisztult. Egy Japán kocsin mutatnak jól a hasonló cuccok.
Egyet értek az előttem szólóval, hogy ha tuningolni akarok akkor nem kellenek rá ilyen kacatok.
Jel nélküli rács, ültetés, szép felnik peres gumival és ezerszer jobban fog mutatni mintha akármilyen lámpákkal meg spoilerekkel teleaggatnád.
Köszönöm a válaszokat. Én is rájöttem, hogy hülyeség volt megvennem, ezért tettem fel a kérdést is. NINCS nagy zene benne, le van sötétítve, valamint 18"-os alufelnik voltak, de azokat lecserélem 16"-ra.
Itt egy kép, hogy nézett ki a 18"-os felnikkel, és itt még a gyári lámpa volt.:
Szép!
Minek cseréled le a 18-as felnit 16-osra?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!